Babymassage

Momenteel wordt er geen cursus babymassage gegeven.

Een heel fijn moment voor jou en je kindje…..Babymassage! Jij kan leren om je kindje zelf te masseren om het heerlijk te laten ontspannen. Op die manier heb je even alleen maar aandacht voor elkaar.

Aanraking is het eerste communicatiemiddel van een baby. Het is hun eerste taal en speelt een hele belangrijke rol bij de ontwikkeling van de band tussen ouder en kind. Ook kan een massage helpen bij krampjes of als de baby slecht slaapt. Massage heeft een kalmerende werking.

Wil jij leren om je eigen baby heerlijk te masseren. Tussen 6 weken en 9 maanden is het mogelijk om de workshop babymassage samen met jouw kindje te volgen. De workshop is in 3 sessies van ongeveer 1,5 uur en is niet in groepsverband zodat er rust heerst en alle aandacht naar de baby kan gaan. De massage zal in kleine stapjes worden aangeleerd. Je krijgt een flesje massage-olie mee om de massage thuis regelmatig te kunnen oefenen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan gerust contact op.

Tarief babymassage:

3 keer een individuele sessie van ongeveer 1,5 uur € 175,00, inclusief olie en lesmateriaal. Kan in 3 termijnen worden voldaan:                          1e en 2e keer € 60,00 en de 3e keer € 55,00.

Babymassage wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in je polisvoorwaarden of jouw aanvullende verzekering een vergoeding biedt (bijvoorbeeld als gezondheidscursus of cursus rondom de geboorte).