Chocolade massage

Bij een chocolade massage, ook wel “De zoetste verwenning” genoemd, wordt er gebruik gemaakt van warme olie met cacao. Deze massage is voornamelijk gericht op ontspanning, kalmering en het wegnemen van stress. Het heeft een gunstig effect op lichaam en geest. Cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. Het vangt namelijk gevaarlijke vrije radicalen op die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen en neutraliseert ze.

CacaoCacao bevat theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotonine en endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren.

Eerst wordt de rug gescrubt om zo de dode huidcellen te verwijderen. Na de scrub zal de  gehele rug worden gemasseerd met de warme cacao olie. Tijdens de massage wordt er ook nog gebruik gemaakt van hotstones om zo de werking van de stoffen te versterken.

Chocolade massage heeft een opwekkende, en ontspannende werking. Je krijgt een “chocoladezachte” huid en een “happy gevoel”.

Tarief van een overheerlijke chocolade massage:

  • 30 minuten € 30,00

Neem gerust contact op voor meer informatie over de massage,  andere tarieven of het maken van een afspraak.

 

Delen