Even voorstellen

Welkom op de website van Bodysense Massagepraktijk.

Even voorstellen. Mijn naam is Sandra Verheijen.

Met deze praktijk aan huis is een lang gekoesterde wens werkelijkheid geworden. Enkele jaren geleden ben ik met massage in aanraking gekomen door een cursus sportmassage. Ik ontdekte al snel dat masseren mijn passie is…… en heb later met veel plezier de opleiding “Allround Masseur” met goed gevolg afgerond bij MOOD Massage & Opleidingen. Aansluitend aan deze opleiding  heb ik het Diploma  “Wellnessmassage”  bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) gehaald.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT en INTEGRITEIT worden bij mij met hoofdletters geschreven. Om aan die eisen te kunnen voldoen heb ik diverse extra cursussen en specialisaties gevolgd zoals bv. lage rugklachten, rug, nek en schouderklachten, hoofdpijnbestrijding, bamboemassage. Door verschillende massagetechnieken te combineren, kan ik de beste kwaliteit bieden die u als klant mag verwachten. Uiteraard kunt u ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Kijk gerust even rond op mijn site.

Doordat ik alle massages zelf heb mogen ondergaan, ben ik erg bewust geworden van de kracht van massage. Het is daarom ontzettend fijn om te zien dat ik verlichting kan brengen in klachten en mensen volledig kan laten ontspannen waardoor zij met een nieuwe frisse energie de praktijk verlaten.

Heb ik uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen, neem gerust contact op voor meer informatie, tarieven of een afspraak.

Delen