Over de massagebehandeling

Als u voor een eerste afspraak komt zal ik eerst met u een kort gesprek voeren zodat u kunt aangeven wat uw eventuele klachten zijn. Heeft u geen klachten en komt u voor ontspanning dan wordt het mij zo duidelijk of er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden, zoals medische klachten of medicijngebruik. Uw persoonlijke en/of medische gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

Voor de massage dient u de kleding uit te doen. De slip wordt tijdens de behandeling te allen tijde aangehouden, advies is wel om geen boxershort te dragen als u voor een behandeling komt. Tijdens de massage ligt u onder een handdoek en/of deken. Het te behandelen deel is ontbloot.

Ik stel het erg op prijs dat u aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Zo krijgt u de massage die helemaal bij u past en kunt u optimaal ontspannen. Na de massage mag u rustig even bijkomen met een glaasje water voordat u opstaat en zich weer aankleedt. Het is heel belangrijk om voor en na een massage veel water te drinken. Dat zorgt dat de losgemaakte afvalstoffen sneller uw lichaam kunnen verlaten.

Hygiëne is in mijn praktijk heel belangrijk. Ik verwacht dat u daar eveneens zorg voor draagt.

Mobiele telefoon dient u uit te schakelen om niet gestoord te worden tijdens uw ontspanningsmoment.

Mocht u verhinderd zijn dan graag uiterlijk 24 uur van te voren uw afspraak afzeggen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Delen